dilluns, 7 de maig del 2018

DIARI XVIII: PROJECTE DE CONVIVÈNCIA AL CENTRE

Aquesta setmana s'ha constituït al centre Piaget la Comissió de Convivència per tal de començar a elaborar el Projecte de Convivència de centre d'acord amb la Resolució ENS/585/2017 del 17 de març. Segons aquest, s'estableix l'elaboració i la implementació del Projecte de Convivència en els centres educatius dins del marc del Projecte Educatiu de centre (cal que estigui implementat al centre com a molt tard el març de 2020).

El Projecte de convivència ha de reflectir les accions que el centre educatiu desenvolupi per capacitar tots els alumnes i la resta de la comunitat escolar per a la convivència i la gestió positiva dels conflictes. 
Les accions que s’hi proposen poden ser abordades des de tres nivells diferents: valors i actituds, resolució de conflictes i el marc organitzatiu i han d’anar adreçades a la millora de la convivència en tres àmbits diferents, aula, centre i entorn.

Avui hem tractat el tema una de les psicopedagogues del centre i jo amb l'equip directiu del centre. i , la propera setmana es portarà a terme una reunió amb: l'equip directiu, l'AMPA i un professor per cada cicle per presentar l'objectiu del projecte i la informació del planning.

Per a més informació: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada