divendres, 4 de maig del 2018

DIARI XVII: ESCOLARITZACIÓ COMPARTIDA A UNA UEC.


Avui hem portat a terme una reunió amb la família d’un alumne de 2n de l’E.S.O per signar la proposta d’escolarització compartida a una UEC.

Aquesta resposta a la necessitat d’aquest alumne és justificada i raonada i es sol·licita  l’escolarització d’en F. En una unitat d’escolarització compartida ja que:

- És un alumne inadaptat als estudis convencionals que manifesta un nivell d’absentisme moderat des de l’inici de curs, especialment les primeres hores del matí, derivat d’un fort rebuig escolar.
- Una vegada valorada la situació i després de considerar les alternatives possibles amb la CAD, el noi i el CRAE, considerem necessari replantejar la ubicació escolar del noi i proposem la seva matriculació en un UEC.

Destaquem que l’alumne presenta habilitats cognitives necessàries per realitzar les activitats que es demanen a una UEC. Si a això, se li uneix el fet que són activitats relacionades amb els seus interessos professionals, considerem que pot ser la millor alternativa per tornar a l’alumne dins del sistema educatiu.

Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada