divendres, 20 d’abril del 2018

DIARI XII: SESSIÓ INTRODUCTÒRIA DE PRÀXIES A L'AULA!

Avui he portat a terme la sessió introductòria de les pràxies que estaran al racó de treball oral amb el grup de p-4.

L'activitat inicial ha estat plantejada en gran grup , però és un grup reduït ja que sols són 13 alumnes.

L'objectiu del dia d'avui ha estat familiaritzar els alumnes amb les targetes de les pràxies d'una manera lúdica i vivencial.
Per asquest motiu, al entrar a l'aula s'han trobat que teníen una missió inicial que era cercar totes les targetes que estaven amagades per l'aula. 
Desprès del moviment, hem cercat la calma i asseguts a terra fent una rotllana hem fet una dinàmica de gesticular de manera exagerada: treure molt la llengua, obrir molt la boca, apretar les mandíbules, moure la boca com si tinguéssim un carmel, etc.

Posteriorment, hem anat parlant de la importància que té per parlar bé moure de manera correcta: la llengua, els llavis,...i que per fer-ho els hi havia preparat aquestes imatges per anar agafant pràctica i millorar dia dia. Voleu fer-ho?Tothom ha respost que sí!

Així doncs, hem anat mirant i imitant les imatges de les targetes entre nosaltres i també al gran mirall de l'aula.

Gran matí!Molt engrescador pels infants i per mi com a professional!

1 comentari:

  1. Em semblen interessants els posts que has anat introduint. Es reflecteix com es va desenvolupant el projecte d'intervenció. I transmets entusiasme per la feina feta.

    Ara bé, et proposo que puguis organitzar les entrades amb enllaços desde, per exemple, un menú vertical a la dreta de la pantalla, ordenades per les fases del projecte, data o per epígrafs (reflexions, conclusions...)

    ResponElimina