dijous, 5 d’abril del 2018

DIARI IV: Materials racó.

La fase 2 del pla de treball temporitzava al març l'elaboració dels materials del racó però encara continuo i continuem amb les psicopedagogues del centre i Laura (CEEPSIR fundació_niu) amb aquesta tasca, caldrà reajustar el temps emprat en aquest objectiu ja que és molt més gran del que jo havia previst inicialment. La resta dels objectius fixats contemplats en l'anterior fase 1 sí que estan assolits però els desenvoluparé en una altra entrada al bloc.

Seguidament us presento alguns dels materials que estic i estem elaborant (Laura de Fundació, psicopedagogues centre i jo) pel racó de treball de llengua oral que permetran als infants treballar el s objectius fixats en la concreció de la demanda :buf, la consciència fonològica, les pràxies,..., tot d'una manera lúdica, vivencial i on ells i elles seran els veritables protagonistes.
Tots els materials estaran col·locats a l'abast dels infants, per tant, accessibles; són inclusius i donen resposta a la diversitat dels infants del grup classe i s'adapten als diferents ritmes d'aprenentatge. També permeten diferents camins per assolir els aprenentatges, fomenten l'autonomia, l'autocorreció,..,donen possibilitat als infants a equivocar-se, a fer i desfer fins a consolidar el coneixement,...





Seguim en construcció de materials! Què us semblen?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada